Hvorfor blive vikar hos Protemp !

Hvorfor blive vikar hos Protemp?

Hvis du endnu ikke har været ansat i et vikarbureau, så er det ikke sikkert, at du helt ved hvad det er. Frygt ej, ansættelse som faglært vikar i Protemp kan have mange fordele siger Adm. Direktør Anne Karin Staggemeier.

Der findes i sandhed et hav af private vikarbureauer i Danmark. Hos Protemp har vi specialiseret os indenfor håndværksbranchen. Vores konsulenter er bl.a. uddannede håndværkere med mange års erfaring fra den håndværksgren de betjener. Herved opnår vi mange konkurrencemæssige fordele, der gør at vi kan holde vores vikarer i arbejde længere tid end de fleste andre vikarbureauer.

I den seneste tid er efterspørgslen efter faglærte vikarer vokset markant. Vores kunder som typisk er håndværksvirksomheder har mere end nogensinde før brug for ekstra hjælp i travle periode, og det er dér du som faglært vikar kommer ind i billedet.

Vikarjob kan føre til fast arbejde

Efterspørgslen er efterhånden så stor, at vi faktisk formår at holde vores vikarer i fast arbejde næsten konstant siger Adm. Direktør Anne Karin Staggemeier. Hvis du gør en rigtig god figur, når du er ude at arbejde som vikar, kan du meget vel forvente at blive fastansat efter du har været på prøve som vikar hos Protemps kunder.

Hvordan gør man så en god figur? At gøre en god figur handler meget om at arbejde hårdt og koncentreret siger Adm. Direktør Anne Karin Staggemeier. Du skal vise overfor nærmeste leder og resten af virksomheden, at du virkelig vil det her og samtidig kan finde ud af det. Gør du det, så vil lederne kraftigt overveje at give dig en prøveperiode, hvorefter du kan være heldig at få en fastansættelse.

Hvordan bliver jeg ansat som faglært vikar i Protemp?

Vi vil som reglen gerne have dit CV tilsendt. Hvis du gerne vil øge chancen for at blive taget i betragtning som vikar, så anbefales det at opdatere dit CV med jævne mellemrum. Når du opdaterer dit CV, sender du et signal til bureauet om, at du gerne vil have et vikarjob og at du tager livet som vikar seriøst siger Adm. Direktør Anne Karin Staggemeier.

Fakta om Protemp A/S

Protemp A/S er med ca. 300 håndværkere ansat – Danmarks leverandør af håndværkere.

Vores mission er, ” at være den bedste arbejdsgiver i vikarbranchen “.

 

. . good to work with you

Adm. Direktør Anne Karin Staggemeier