Vores værdier

Vores Værdier

Samarbejdsglæde

Vi er bedre sammen, det er sjovere sammen

Samarbejde og det positive er i centrum hos Protemp. Vi hjælper hinanden hver eneste dag. PÅ den måde overkommer vi mere, lærer mere og levere bedre service for kunder og kandidater.

Alle afdelingers ressourcer er fordelt, sådan at medarbejderen med ledig tid hjælper til hos medarbejderen, der står foran en presset dag. Og selvom det handler om arbejde, er det hver morgen plads til smil og grin.

Passion

Engegement, viljestyrke og begejstring er nogle af de egenskaver, der udgør vores passion, og en den kommer naturligt, når man har et direkte ansvar, en personlig tilknytning og kan dele sorger og glæder med hinanden. På den måde hænger vores værdier uløseligt sammen.

Passion handler om følers og bunder i et ønske om at gøre en forskel. Og det arbejd, vi hver dag udfører, gør en kæmpe forskel: som rekrutteringsbureau bringer vi unge talenter og ambitiøse virksomheder sammen. Hver dag får vi mulighed for at ringe til Danmarks talentfulde ungdom, fornemme glæden, når vi fortæller, “at jeg gerne vil tilbyde dig arbejde”. Det er stort for den enkelts, det giver erhversdanmark mulighed for at gro. det er i allerhøjeste grad et kald, der er passionen værd.

Ansvarlighed

I Protemp har vi anvar, og vi tager ansvar

Mos Protemp taler vi ikke om ansvar, det er bare, i naturlig forlængelse af at udføre vores arbejde. Alle hos Moment er tæt på kandidaten, kunden og leverandøren, og alle træffer store og små beslutning, der repræsentere og påvirker moment direkte. det skærper ansvarligheden.

Også i det større billed er snarligheden hele tiden på spil, da vores arbejde er at bringe den rigtige person sammen med den rigtige virksomhed. Få ting er vigtigere, både for den enkelts og for virksomheden, og den vigtighed forplanter sig helt naturligt i vores tilbage til arbejdet.