Protemp er Danmarks leverandør af håndværkere

Protemp er en innovativ og højt specialiseret vikarvirksomhed, der tilbyder fleksible, og kundetilpassede bemandingsløsninger til virksomheder som arbejder med infrastruktur, byggeri, fiber/tele/tv, Industri & produktion, Teknik, Vind & energi. Vi tilbyder kompetente danske håndværkere med høj arbejdsmoral og har mere end 30 års erfaring og ekspertise inden for bemandingsbranchen.

Vi forstår det ikke kun handler om vores service – men vigtigere handler det om forretning – din forretning – derfor inkludere vi vores overholdelsespolitik og styring i alle aspekter af vores virksomhed og vi er stolt over at være et af Danmarks mest veldrevne vikarbureauer.

Protemp er medlem af arbejdsgiverorganisationerne Dansk Erhverv og Dansk Industri.

Vores mission

Protemps mission er, ” at være den bedste arbejdsgiver i vikarbranchen “. For at opnå den status arbejder vi efter et sæt kerneværdier som vi kalder PROVIPES™ som understøttes af et egenudviklet performance- og managementsystem, som vi kalder PROSYS™.

PROVIPES™ og PROSYS™ skal sikre vores fortsatte succes og ry for at levere kompetente håndværksvikarer til aftalt tid og sted.

Værdier

Vores kerneværdier hænger sammen med vores mission og vores parathed der repræsenterer grundlaget for vores kultur og styrer vores adfærd. Vores ry for uendelig integritet, parathed og samarbejde er baseret på nedenfornævnte værdier i daglig tale forkortet PROVIPES™

Værdiskabning  (V) – Vi forstår kundens behov og hjælper kunden med at nå sine mål, vi tager initiativ før kunden selv udtrykker et behov. Vi er omkostningsbevidst og sikrer, at vi bruger vores kapital rigtigt og vi skaber løbende forbedringer og tænker i nye baner.

Integritet  (I) – Vi har høje etiske standarder, vi driver vores virksomhed på en ordentlig måde, vi er pålidelige og holder hvad vi lover, vi behandler andre med respekt og vi skaber tillid ved at være præcise, hurtige og sikrer altid at kundernes og medarbejdernes retsstilling er overholdt.

Parathed  (P) – ”Good to work with you” – fortæller i én sætning, hvad du kan forvente af os: Vi er parat til at servicere dig uanset hvor og hvornår.

Ekspertise (E) – Vi levere konkurrencedygtige personale løsninger ved hjælp af et højt niveau af viden, kompetence og faglig indsigt.

Samarbejde (S) – Vi bidrager til at finde de bedste løsninger for både medarbejdere og kunder, vi giver konstruktiv feedback og hjælpe kunder og medarbejdere med at udvikle sig og få succes. Vi udveksler ideer og er åbne for at skabe fælles løsninger og vi opfordre til dialog for derefter at sikre stærk en eksekvering.

Håndværkere til aftalt tid og sted.

Når vi siger “Good to work with you” som på amerikansk betyder “vi er klar til at arbejde med dig” – så mener vi det – Vi er parat til at servicere dig uanset hvor og hvornår.

Se vores profil video til venstre.

. . good, better, best™

Under jobsamtalen vurderer vi kandidaterne gennemgår kandidaterne vores kompetance afklaringsprogram GOOD, BETTER, BEST™. De bedste går videre til et Protemp nyansættelseskursus, PRONYK™, inden de bliver sendt ud til vores kunder. For os er de bedste vikarer enten erfarne håndværkere eller topmotiverede kandidater, der har viljen til at sætte sig ind i nye opgaver. Og det er langtfra alle, der slipper gennem nåleøjet til Protemp.

Protemp A/S | CVR 36730269 | Jyllandsgade 19.b | 7000 Fredericia | +45 3140 0003 | protemp@protemp.dk