Vores mission

Vores mission er helt enkelt ” at være den bedste arbejdsgiver i vikarbranchen ” ud fra tanken om at det vikarbureau, der er mest attraktivt for vikarer, vil være kundernes foretrukne.

For at opnå den status arbejder vi efter et sæt værdier som vi kalder PROVIPES™ som understøttes af et egenudviklet performance- og managementsystem, som vi kalder PROSYS™.

PROSYS™ og PROVIPES™ skal sikre vores fortsatte succes og ry for at levere kompetente håndværksvikarer til aftalt tid og sted.

Vores værdier

Vores værdier hænger sammen med vores mission og vores parathed der repræsenterer grundlaget for vores kultur og styrer vores adfærd. Vores ry for uendelig integritet, parathed og samarbejde er baseret på nedenfornævnte værdier i daglig tale forkortet PROVIPES™

Vi forstår kundens behov og hjælper kunden med at nå sine mål, vi tager initiativ før kunden selv udtrykker et behov. Vi er omkostningsbevidst og sikrer, at vi bruger vores kapital rigtigt og vi skaber løbende forbedringer og tænker i nye baner.

Vi har høje etiske standarder, vi driver vores virksomhed på en ordentlig måde, vi er pålidelige og holder hvad vi lover, vi behandler andre med respekt og vi skaber tillid ved at være præcise, hurtige og sikrer altid at kundernes og medarbejdernes retsstilling er overholdt.

Good to work with you” – fortæller i én sætning, hvad du kan forvente af os: Vi er parat til at servicere dig uanset hvor og hvornår.

Vi levere konkurrencedygtige personale løsninger ved hjælp af et højt niveau af viden, kompetence og faglig indsigt.

Vi bidrager til at finde de bedste løsninger for både medarbejdere og kunder, vi giver konstruktiv feedback og hjælpe kunder og medarbejdere med at udvikle sig og få succes. Vi udveksler ideer og er åbne for at skabe fælles løsninger og vi opfordre til dialog for derefter at sikre stærk en eksekvering.

  • Hovedkontor
    Jyllandsgade 19b, 7000 Fredericia
    T: +45 3140 0003
  • Download

    Protemp A/S | CVR 36730269 | Jyllandsgade 19.b | 7000 Fredericia | +45 3140 0003 | protemp@protemp.dk