Ordrerne vælter ind hos Protemp

Protemps kompetente konsulenter arbejder i øjeblikket på højtryk for at følge med efterspørgslen fra vores loyale kunder.

Omsætning og udvikling

Forventningen er en omsætning på mindst 100.000 millioner kroner i år så der er planer om ansættelse af flere kompetente konsulenter hos Protemp i Fredericia, siger Adm. Direktør Anne Karin Staggemeier. Protemp kom godt fra start i 2018 og har haft et godt forår hvor mange af vores stamkunder har haft rigtig travlt og vi har virkelig måtte løbe stærkt for at til vores ry for at levere kompetente danske håndværkere til tiden. 

Udbud og efterspørgsel

Vores koncept og forretningsmodel har gjort at vi er blandt i allerstærkeste vikarbureauer i Danmark efter bare 2,5 år. Den opmærksomhed vi får fra kunder over hele landet er fuldstændig overvældende, vi er meget stolte over vores succes. Vores COO, Johnny Bergsted der har en bred og lang erfaring indenfor vikarbranchen, er allerede i gang med at sikre en øget leverancer via vores søsterselskab Protemp i Rumænien, så der en sammenhæng mellem udbud og efterspørgsel, siger Anne Karin Staggemeier.

Ydmyg overfor vores succes

Selv om blikket konstant er rettet mod at forbedre konceptet, vores leverings- og indtjeningsevne så mister vi ikke jordforbindelsen siger Anne Karin Staggemeier. Vi er ydmyg overfor fremtiden og de korrektioner der skal til for at møde fremtidens bemandingsbehov hos vores kunder.