Fiber, Tele og TV

Medarbejdere til fiber, tele og TV

Protemp A/S leverer kompetente medarbejdere til fiber-, tele- og TV over hele landet. Det kræver både indsigt og viden, derfor har vores konsulenter specifik brancheerfaring.

Når Protemp udvælger medarbejdere til dig, sigter vi altid på at finde den eller de kandidater, der lige præcis matcher de kompetencer, du har brug for.

Vi kvalitetssikrer alle medarbejdere gennem et kompetanceprogram GOOD, BETTER, BEST™ skal sammen med nyansættelseskursuset PRONYK™ sikre at vi fortsat levere kompetente og topmotiverede håndværkere til aftalt tid og sted.

Protemp har en database med mere end 200 potentielle kandidater indenfor fiber, tele og TV derfor er vi klar til hjælpe vores kunder med personale til installation eller afprøvning af fiber, tele og tv.

Vi sørger både for uddannelse og kurser inden for deres fag, så vores teleteknikere altid er godt rustet til vores kunders arbejdsopgaver.

Vores teleteknikere har en egen bil samt udstyr, specialværktøj og instrumenter. Derudover har vi i Protemp vores egen serviceafdeling, som yder teknisk support til vores teknikere og hjælper med servicering af instrumenter.

Til højre ser du vores specialistområder inden for fiber, tele og tv, men du er altid velkommen til at forhøre dig om andre faggrupper.

Specialistområder

  • Elektriker (antenne specialist)
  • Fiber tekniker
  • TV tekniker
  • Tele tekniker